facebook

Amazon Quiz Answers, Today Contest 05 Nov 2017: Winners, Win Prizes

Amazon starts various quiz throughout the year and I have collected all these quizzes. Now I will help everyone by answering the questions of today’s quiz. When an Amazon user participates in such contest, he/she becomes eligible to become a grand winner or even a runner up.

What is Amazon Quiz?

Amazon India conducts various quiz in which users have to download Amazon App and perform some simple tasks. For example, Amazon can ask you to solve jumbled picture puzzle or guess the product name. Finally, you have to search that product and claim the hidden prize. This can be a difficult task for many users who really want to win.

So before proceeding, I will request you to fulfill these requirements before playing any quiz. Amazon India provides these contest only for Amazon customers.

So, please follow these two simple steps.

  1. Register for a new account or log in to your Amazon account.
  2. Download Amazon app from this link

Today’s Quiz and Answers

Below are the currently live Quiz and I have also given the answers of the same. Please check all the terms before proceeding. There is currently two active quiz on the Amazon.in so make sure to follow both of them.

Samsung Galaxy Note 8 Quiz

The quiz is to win exclusive Samsung galaxy note 8 for free. So hurry and play this quiz on Amazon app. Download the app now.

  1. Galaxy Note8’s ‘Infinity Display’ has full frontal glass and sports an edge to edge screen.
    Answer: True
  2. What is the size of Galaxy Note8’s Infinity display?
    Answer: 6.3 inches
  3. Which of these is NOT a feature of the Galaxy Note8’s S-Pen?
    Answer:. Telekinesis
  4. Which of these features of Galaxy Note8 allow biometric authentication?
    Answer: Iris and Fingerprint Scan
  5. Which of these is NOT a feature of the Galaxy Note8’s camera?
    Answer: 3D Printing
  6. What is the name of Samsung’s new virtual assistant that comes pre-loaded on the Galaxy Note8?
    Answer: Bixby
  7. Which of the following features of Galaxy Note8’s dual camera allow you to capture pictures, both near and far?
    Answer: 2X Optical Zoom
  8. Which of the following could you use to turn the Galaxy Note8 into a PC like experience?
    Answer: Dex

Amazon Today’s 10.or (Tenor) Quiz Answers

amazon quiz time

  1. Using 1 & 0, the brand 10.or represent the word ‘Tenor’
    Answer: True
  2. What is the screen size of the 10.or E?
    Answer: 5.5 inches
  3. What is the capacity of the 10.or E’s battery?
    Answer: 4000 mAh
  4. Which of these phrases is associated with the brand 10.or?
    Answer: Defined By You
  5. Que.5 10.or in India will exclusively be available on Amazon?
    Answer: True

This Contest will commence on 7th September from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).

Amazon Lifelong Massagers Worth ₹ 1 Lakh

amazon quiz answers

  • This Contest will commence on 6th September, 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 (Ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 10 (Ten) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Lifelong LLM99 Foot, Calf and Leg Massager each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • There are a total of 10 (ten) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st October 2017.

Answers

  1. Which is not a physical effect of using a lifelong massager?
    Answer: Mobile charging
  2. Lifelong massager help in relieving stress by?
    Answer: Kneading and vibration technology
  3. Which is the largest muscle in the human body?
    Answer: Gluteus Maximus
  4. Which of the following activities would cause the most physical stress?
    Answer: Rigorous physical activity like aerobics.
  5. Which of the following is a form of Japanese massage?
    Answer: Shiatsu

Please download the app and input your answer. Winners will get a massager worth ₹ 1 lakh and a total of 10 winners will get it.

Previous Quiz Winners

Winners will receive a notification on their registered mobile and email ID. Thereafter, you can claim your prize.

Entry DatePrizeWinner Announce DateWinners
1March 27Sony Smart LED TVMay 12Megalame*****[email protected]
2April 30Apple iPad AirMay 25Samsonsa****_ch***@hotmail.com
3May 21Kenstar Split ACJune 17Vishwasv****as.*[email protected]
4June 11iPhone 6sJuly 21Muzammilsha**n**u**sh*[email protected]
5July 16Samsung LED TVAugust 17Dipesh dn*8**[email protected]
6July 30JBL Pulse Bluetooth speakerAugust 17Vinothvi**t*s*m*9*@gmail.com
7August 13OnePlus 3 phoneSeptember 15Shwetaks**e**9*[email protected]
8August 27Apple smartwatchSeptember 30Anirudha**r*d***kh*a*@gmail.com

One Response

  1. ajith September 12, 2017

Leave a Reply